Home » D:News » Un pui de urs, blocat de mai multe ore într-un copac din Azuga

Un pui de urs, blocat de mai multe ore într-un copac din Azuga

Un pui de urs, blocat de mai multe ore într-un copac din Azuga
Foto: Pexels
Publicat: 13.11.2022

Tentativele de a coborî ursul care s-a urcat într-un copac din cimitirul din Azuga au eșuat din cauza zgomotului din cimitir și a numărului mare de persoane.

„Ne-a fost semnalat faptul că un urs s-a refugiat pe un arbore din incinta cimitirului orașului Azuga. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis un mesaj RO-Alert pentru avertizarea cetățenilor aflați în imediata apropiere. La locul evenimentului a fost alocată și o resursă medicală SMURD pentru asigurarea zonei. Din informațiile pe care le dețin în prezent, din cauza numărului mare de persoane aflate în cimitir și a zgomotului produs de acesta, încercările de a coborî ursul din copac au eșuat”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

Un urs blocat într-un copac din cimitirul din Azuga

Un mesaj RO-Alert a fost emis în Azuga, sâmbătă, după ce un urs a fost văzut cocoțat pe un copac din cimitir.

Anul trecut, un bărbat de 39 de ani care a plecat să alerge a fost găsit mort, după ce a fost atacat de un urs în Azuga.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase